Geboortebord - 17.00

Leuk voor aan de gevel.
U kunt uw wensen bij bestellen bij de opmerkingen plaatsen.
U mag ook altijd contact opnemen via whats-app of mail Bestelling neemt 7 dagen in beslag. Indien geslacht nog niet bekend is het laatste bordje in 1 dag gemaakt en kan het verstuurd of opgehaald worden.

Geboortebord - 20.00

geboortebord naar elke wens te maken.
max 6 bordjes. lat 1.80
bij bestellen kunt u uw wensen opgeven bij de opmerkingen. U mag mij ook altijd mailen/whats-appen. De lat is niet te verzenden, maar de mogelijkheid is er om de bordjes los te bestellen en te verzenden inclusief schroeven om deze zelf op eigen lat/ paal te bevestigen. Bestelling neemt 7- 10 dagen in beslag, Indien naam / geslacht toegevoegd moet worden is dit bordje in 1 dag klaar.

Geboorteborden - 20.00

geboortebord naar elke wens te maken.
max 6 bordjes. lat 1.80
bij bestellen kunt u uw wensen opgeven bij de opmerkingen. u mag mij ook altijd mailen/whats appen indien u de bordjes los wil bestellen en wil laten verzenden. Dan kunt u met meegeleverd schroeven deze zelf op lat of paal bevestigen. Bestelling neemt 7-10 dgn in beslag. Geslacht of naam kan in 1 dag toegevoegd worden.

Geboortebord - 20.00

geboortebord naar elke wens te maken. max 6 bordjes. lat 1.80 bij bestellen kunt u uw wensen opgeven bij de opmerkingen. U mag mij ook altijd mailen/whats-appen De lat is niet verzendklaar. Bordjes kunnen wel los verzonden worden en zelf op lat/ paal te bevestigen. Bestelling neemt 7-10 dgn in beslag. Naam / geslacht kunnen in 1 dag toegevoegd worden LET OP! Product is niet verzendbaar en is enkel op te halen op locatie

geboortebord - 20.00

geboortebord naar elke wens te maken. max 6 bordjes. lat 1.80 zonder voet. In de tuinaarde te zetten of in pot met aarde of zand. bij bestellen kunt u uw wensen opgeven bij de opmerkingen. U mag mij ook altijd mailen/whats-appen De lat is niet verzendbaar. De bordjes kunnen wel los verzonden worden en zelf op lat of paal bevestigd worden. Bestelling neemt 7-10 dgn in beslag. Naam/ geslacht kan binnen 1 dag toegevoegd worden. LET OP! Product is niet verzendbaar en is enkel op te halen op locatie

geboortebord - 15.00

Voor binnen en buiten Bestelling neemt 2-5 dagen in beslag